top of page

Wie zijn wij...

Bundelen van ervaring, kennis en enthousiasme

Hulpmiddelen Keuring Nederland is een jonge onderneming die is opgericht door enthousiaste en doorgewinterde ondernemers binnen de hulpmiddelenbranche.

Door onze jarenlange ervaring in zowel W.L.Z. als W.M.O,  hebben wij onze krachten gebundeld en zijn wij als 1 team verder gegaan. 

Hulpmiddelen Keuring Nederland onderscheid zich door deskundigheid, ervaring, flexibiliteit, kwaliteit en voordelige tarieven. Tevens zijn wij landelijk actief en bereid om werkzaamheden buiten de regulier geldende werkuren uit te voeren.

Wij hanteren een informele werkstructuur waarbij heldere afspraken en korte lijnen met betrokkenen zeer gewaardeerd worden.

Momenteel richten wij ons voornamelijk op het inventariseren (nul meten), keuren en onderhouden van hulpmiddelen binnen de W.L.Z, maar zijn ook inzetbaar voor het uitvoeren van passingen binnen de W.L.Z. en W.M.O.

Mocht u benieuwd zijn naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, dan stellen wij ons in een persoonlijk gesprek graag aan u voor en wellicht kunnen wij u een passende aanbieding doen.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met Marcel Gerritse op telefoonnummer: 06-25041199 of mailen naar: hulpmiddelenkeuring@outlook.com


Het team van Hulpmiddelen Keuring Nederland

Over ons: Over ons
bottom of page