top of page

Onze ervaren keurmeesters staan voor u klaar

Nulmetingen/Keuringen/Onderhoud/Service/Reparaties

Hulpmiddelen keuren is meer dan een sticker plakken, keuren is een vak!


Hulpmiddelen Keuring Nederland zet zich in voor een kwalitatief goede keuring van (zorg) hulpmiddelen en aanverwante producten.

Een gedegen kennis van de producten is noodzakelijk voor een kwalitatief goede keuring en een zorgeloos en veilig gebruik na afloop.

Hulpmiddelen Keuring Nederland beschikt over ervaren, gekwalificeerde en gecertificeerde keurmeesters die uit naam van uw organisatie zorg dragen voor het gehele proces.

Beschadigde snoeren, ontbrekende onderdelen en achterstallig onderhoud zijn veelvoorkomende oorzaken van onveilige situaties. Wij hanteren de door fabrikanten opgestelde onderhoudsprotocollen, landelijk vastgestelde normeringen en NEN-normen om dit tot een minimum te beperken. Naast het keuren van hulpmiddelen zijn wij tevens in staat om nulmetingen, reparaties en onderhoud uit te voeren zodat deze direct weer inzetbaar zijn.

Onze keurmeesters worden twee keer per jaar bijgeschoold en hebben alle relevante opleidingen gevolgd.

Hulpmiddelen Keuring Nederland onderscheid zich door ruime ervaring binnen de markt, deskundigheid, flexibiliteit en de bereidheid om werkzaamheden in de avonduren, weekenden en zelfs in de nacht voor u uit te voeren.

In een persoonlijk gesprek inventariseren wij graag uw wensen en behoeften en vertellen wij u graag meer over onze dienstverlening en werkwijze.

Diensten: Diensten
bottom of page